Médiaszoba rovat

Hírnév egy hónapig

Új kiemelt helyek a főoldalon

2012. december 2-án megújítottuk az Üzleti Ajánlatok.hu hirdetési helyeit, hogy az azokban szereplő termékek még több figyelmet és érdeklődést kapjanak.   Főoldalunkon, a középső hasáb ...

   Teljes cikk >>

2012.12.05 Médiaszoba

Hiteltermékekkel kapcsolatos felhívás (csalási kísérlet)

hitelközvetítés

Mivel több jelzés is érkezett az Üzleti Ajánlatok.hu felé, hogy társaságok és egyéni vállalkozók hiteltermékek közvetítését vállalják, de valójában hitelt senki nem kap, ellenben különféle ...

   Teljes cikk >>

2012.11.27 Médiaszoba

Figyelem! Változtak az ajánlatfeladás szabályai!

ajánlatfeladási szabályzat

Az Üzleti Ajánlatok.hu portálon semmilyen termék vagy szolgáltatás nem jeleníthető meg, melynek forgalomba hozatalát, értékesítését vagy használatát bármelyik nemzet, állam vagy tartomány bármilyen törvénye, jogszabálya, határozata vagy egyéb rendelkezése tiltja.

   Teljes cikk >>

2012.02.29 Médiaszoba

Szerezzen több ügyfelet!

cikkirokat_keresunk

Népszerűsítse cégét, termékét, szolgáltatását plusz költségek nélkül! 30 tagunknak most nyitva áll a lehetőség! Olvasson tovább a részletekért!

   Teljes cikk >>

2011.10.05 Médiaszoba

Megbízható, gyors szerveren portálunk!

a hetzner online díjai

Az Üzleti Ajánlatok.hu tárhelyszolgáltatója, a Hetzner Online, elnyerte az Év Márkája címet, valamint Technológiai díjat is kapott a legnagyobb független nemzetközi márka imázs kutatás során, amely az ICT (Informatikai és Kommunikációs Technológia) és a fogyasztói elektronika piacait szondázta.

   Teljes cikk >>

2011.08.31 Médiaszoba

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

fennvagyunk a facebookon

Megérkezett az Üzleti Ajánlatok.hu-n 2011-ben elindított fejlesztések második eredménye, a Business Café online magazin után. Hogy még inkább bekerüljünk az internetes közösségi vérkeringésbe, mi is felkerültünk a Facebookra!

   Teljes cikk >>

2011.08.30 Médiaszoba

Tűzijáték után mi is durrantunk!

Elindult az Üzleti Ajánlatok.hu online magazinja

Nem tétlenkedett az Üzleti Ajánlatok.hu csapat Szent István király, az Új Kenyér valamint Szent Hierotheosz magyar püspök ünnepe alatt. Mivel társaságunk 2012 februárjában ünnepli működésének tízedik évfordulóját, egy ideje néhány meglepetésen dolgozunk. Elsőként közös naplónkat tárjuk Önök elé, Business Café név alatt.

   Teljes cikk >>

2011.08.22 Médiaszoba