Új Üzleti Ajánlatok.hu, európai színtéren

Publikálva:    Kategória: Fejlesztések    Kommentek: 
Tartson velünk az EUs piacra!

Mint azt augusztus 22-én kelt blogbeharangozó cikkünkben jeleztük, 2012-ben néhány markáns változást készülünk bevezetni. A fejlesztések célja kettős:

 

  1. Az Üzleti Ajánlatok.hu funkcióinak bővítése (eredményeként egyszerűbb és gyorsabb termékskála megjelenítés és kapcsolattartás, nagyobb fokú biztonság),
  2. A megújult portál több európai országban történő elindítása nemzeti nyelveken, ezáltal megsokszorozódó értékesítési és beszerzési lehetőségek partnereink számára.

 

Heteken belül megjelentetjük blogunkon a fejlesztési naplót, melyen akár véleményezhetik is a leendő rendszer új elemeit és figyelemmel kísérhetik az „építkezést”. A termékek könnyebb megtalálását az ágazatokra bontott alportálok, pontosabb kategóriarendszer és részletesebb kereső segíti majd. A termékfeladás automatikus funkciókkal gyorsul, valamint lehetőség nyílik tömeges termékfeladásra és módosításra, egy termékről több fotó feltöltésére. Emelt szintű iroda-hozzáférés, spamlista és „gyanús tevékenység jelzése” funkciók szolgálják a kereskedés biztonságát. A rendszeren belüli üzenet- és kapcsolatkezelés is kifinomultabbá válik. Egy regisztrációhoz több felhasználó is tartozhat majd, különböző kapcsolati adatokkal és jogosultságokkal (például ügyvezető, kereskedelmi vezető, asszisztens). A részletes statisztikából pedig ellenőrizheti vállalkozása teljesítményét a portálon (követheti például, termékeit mikor, hányan, honnan tekintették meg).

 

Hogy még inkább bonyolítsuk a vállalkozások életét, további öt nyelven indítjuk újtára megújult business-to-business rendszerünket. Az Üzleti Ajánlatok.hu és a külföldi testvéroldalak felépítése, funkciói messzemenően azonosak, tartalmuk azonban -javarészt- eltérő lesz. Szeretnénk elérni azt, hogy az egyes nemzeti oldalak igény szerint átjárhatóak legyenek, így partnereink több európai ország aktuális és ellenőrzött értékesítési és beszerzési lehetőségeiből válogathatnak. A nemzetközi rendszer fejlesztése és működtetése több főből álló, felkészült fordítói csapat folyamatos munkáját igényli.

 

A következő generációs portál és a nemzetközi rendszer oldalainak fejlesztése párhuzamosan zajlik. Célunk, hogy a különböző országokban már tartalommal, ajánlatokkal teli oldalakkal jelenjünk meg. Keresőoptimalizációs megoldásainknak és kapcsolatrendszerünknek köszönhetően ekkor tudjuk a portálok forgalmát érdemben és gyorsan felfuttatni.

 

A fenti tevékenységek kivitelezése mélyreható szervezeti változásokat is megkövetel. Ezért a fejlesztési tevékenységek felügyeletét és a nemzetközi rendszer működtetését a londoni székhelyű Welltrading Limited korlátolt felelősségű részvénytársaság veszi át.

 

Bízom benne, hogy a virtuálisan velünk töltött idő 2012-től még hasznosabb és örömtelibb lesz. Ehhez kívánok Önöknek jó egészséget és sok energiát!

 
 

Új Üzleti Ajánlatok.hu, európai színtéren
Szerző: 
Az Üzleti Ajánlatok.hu-t üzemeltető Konita Szolgáltató Bt. ügyvezetője. A térségfejlesztés, vállalkozásfejlesztés tizenéves béklyójából egyelőre nem sikerült szabadulnom. Ezen motiváció egyik gyümölcse az Üzleti Ajánlatok.hu, melyet szerencsém volt és van kiváló csapatban építeni és működtetni. A fenti feladatok jellemzően nem nyolc órás munkát jelentenek, így néha jól esik egy kis „Business Café”… készítsük, fogyasszuk együtt!
comments powered by Disqus