Magunkról

Koruhely Tamás ügyvezető

Az Üzleti Ajánlatok.hu-t üzemeltető Konita Szolgáltató Bt. ügyvezetője. A térségfejlesztés, vállalkozásfejlesztés tizenéves béklyójából egyelőre nem sikerült szabadulnom. Ezen motiváció egyik gyümölcse az Üzleti Ajánlatok.hu, melyet szerencsém volt és van kiváló csapatban építeni és működtetni. A fenti feladatok jellemzően nem nyolc órás munkát jelentenek, így néha jól esik egy kis „Business Café”… készítsük, fogyasszuk együtt!

E-mail: koru@konita.hu | Fax: +36 32/458-189 | Skype: koruhelytamas

 

 

Koruhelyné Szeles Tímea

Koruhelyné Szeles Tímea gazdasági vezető

Az Üzleti Ajánlatok.hu-t üzemeltető Konita Szolgáltató Bt. gazdasági vezetője. Feladataim közé tartozik az ÜA-csapat hatékony működésének biztosítsa, a forgalom felügyelete. Figyelemmel kísérem a munkánkhoz kapcsolódó törvényeket, szabályzókat és részt veszek a vállalati eljárások megfogalmazásában. S bár ez rutinfeladatnak hangozhat, nagyobb kihívás, mint gondolnák…

E-mail: office@uzletiajanlatok.hu | Tel./fax: +36 32/458-189

 

 

Varga Viktor vezető fejlesztő és ügyfélmenedzser

Az Üzleti Ajánlatok.hu vezető fejlesztője. Én tervezem, menedzselem, kivitelezem, cenzúrázom a lap legfőbb funkcióit, már lassan 7 éve. És ha még nem lenne elég, akkor közreműködök a portál teljes promóciós és marketingkommunikációs tevékenységében, arculattervezési munkáktól a kommunikációs megoldások kidolgozásáig.

E-mail: mailbox@uzletiajanlatok.hu

 

 

Kaszás Máté külsős online marketing és fejlesztési tanácsadó

Az Üzleti Ajánlatok.hu online marketing menedzsere. El sem hiszem, hogy már 10 év eltelt azóta, hogy “megmérgezett” az online marketing szakma. Otthon lenni ezen a területen folyamatos önfejlesztést igényel szinte napi szinten. Persze lehet, hogy csak az én elvárásaim magasak… Igyekszem minél több tippet, trükköt megosztani, hogy egy kicsit Ön is elmerüljön az online marketing útvesztőjében, egy kellemes kávészünetben, itt a Business Café-ban.

E-mail: marketing@uzletiajanlatok.hu