Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Publikálva:    Kategória: Médiaszoba    Kommentek: 
fennvagyunk a facebookon

Megérkezett az Üzleti Ajánlatok.hu-n 2011-ben elindított fejlesztések második eredménye, a Business Café online magazin után. Hogy még inkább bekerüljünk az internetes közösségi vérkeringésbe, mi is felkerültünk a Facebookra!

 

Célunk, hogy közvetlenebb kommunikációt építsünk ki Önökkel: terveinkről, gondolatainkról rendszerünkkel, az online B2B kereskedelemmel kapcsolatban első kézből, közvetlenül értesüljenek. Szeretnénk hallani felhasználóink, olvasóink véleményét, ötleteit is, akiket rendszeresen exkluzív akciókkal, lehetőségekkel ajándékozunk meg cserébe.

 

Akik még nem tagjai rendszerünknek, lényegre törő áttekintést kapnak Facebook nyitóoldalunkon, hogy megfelelő információk birtokában tudjanak döntést hozni a csatlakozással kapcsolatban.

 

Továbbá nem kell többé elhagynia a Facebook-ot ahhoz, hogy értesüljön legújabb híreinkről, cikkeinkről: a Business Café legfrissebb 10 írása a Facebookon is megjelenik képpel, rövid leírással.

 

Mini kérdőívekkel is színesítjük Üzenőfalunkat, amelyekben döntően az Önök igényeit szeretnénk felmérni, hogy rendszerünk napról napra jobban szolgálhassa majd vállalkozásuk fejlődését.

 

Találkozzunk a Facebookon!

 

 

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!
Szerző: 
Az Üzleti Ajánlatok.hu-t üzemeltető Konita Szolgáltató Bt. ügyvezetője. A térségfejlesztés, vállalkozásfejlesztés tizenéves béklyójából egyelőre nem sikerült szabadulnom. Ezen motiváció egyik gyümölcse az Üzleti Ajánlatok.hu, melyet szerencsém volt és van kiváló csapatban építeni és működtetni. A fenti feladatok jellemzően nem nyolc órás munkát jelentenek, így néha jól esik egy kis „Business Café”… készítsük, fogyasszuk együtt!
comments powered by Disqus