Figyelem! Változtak az ajánlatfeladás szabályai!

Publikálva:    Kategória: Médiaszoba    Kommentek: 
ajánlatfeladási szabályzat

Hatályos: 2012. február 28-tól visszavonásig.

 
 
1. Általános alapelvek
 
1.1. Az Üzleti Ajánlatok.hu portálon semmilyen termék vagy szolgáltatás nem jeleníthető meg, melynek forgalomba hozatalát, értékesítését vagy használatát bármelyik nemzet, állam vagy tartomány bármilyen törvénye, jogszabálya, határozata vagy egyéb rendelkezése tiltja.
Az alábbiakban felsorolunk néhány kategóriát, mely tiltott vagy korlátozottan forgalomba hozható jószágokat tartalmaz. A lista nem teljes; az Üzleti Ajánlatok.hu felhasználóinak kizárólagos felelőssége, hogy olyan ajánlatot töltsenek fel, amelyben szereplő javak forgalomba hozatalát, értékesítését vagy használatát semelyik nemzet, állam vagy tartomány egyik törvénye, jogszabálya, határozata vagy egyéb rendelkezése sem tiltja.
 
1.2. Az Üzleti Ajánlatok.hu tiltja továbbá a fenti kategóriába nem tartozó, de vitás ajánlatok feltöltését, mint például:
 
- illegális tevékenységet elősegítő ajánlatok,
 
- faji, vallási vagy etnikai szempontból sérelmes, vagy gyűlölet, erőszak, faji vagy vallási intolerancia keltésére alkalmas ajánlatok,
 
- ajándék, szerencsejáték, sorsjáték, verseny,
 
- részvények, kötvények, befektetési programok és egyéb értékpapírok,
 
- pornográf anyagok, szexuális természetű termékek és szolgáltatások,
 
- olyan tételek, melyek nem terméket vagy szolgáltatást kínálnak eladásra, mint például kizárólag adatgyűjtésre szolgáló hirdetések.
 
1.3. Az Üzleti Ajánlatok.hu saját és kizárólagos belátása szerint fenntartja annak jogát, hogy további tiltásokat és korlátozásokat alkalmazzon.
 
 
Kérjük klikkeljen ide a teljes szabályzat megtekintéséhez!
 
 

Figyelem! Változtak az ajánlatfeladás szabályai!
Szerző: 
Az Üzleti Ajánlatok.hu-t üzemeltető Konita Szolgáltató Bt. ügyvezetője. A térségfejlesztés, vállalkozásfejlesztés tizenéves béklyójából egyelőre nem sikerült szabadulnom. Ezen motiváció egyik gyümölcse az Üzleti Ajánlatok.hu, melyet szerencsém volt és van kiváló csapatban építeni és működtetni. A fenti feladatok jellemzően nem nyolc órás munkát jelentenek, így néha jól esik egy kis „Business Café”… készítsük, fogyasszuk együtt!
comments powered by Disqus