Tűzijáték után mi is durrantunk!

Publikálva:    Kategória: Médiaszoba    Kommentek: 
Elindult az Üzleti Ajánlatok.hu online magazinja

Nem tétlenkedett az Üzleti Ajánlatok.hu csapat Szent István király, az Új Kenyér valamint Szent Hierotheosz magyar püspök ünnepe alatt. Mivel társaságunk 2012 februárjában ünnepli működésének tízedik évfordulóját, egy ideje néhány meglepetésen dolgozunk. Elsőként közös naplónkat tárjuk Önök elé, Business Café név alatt.

 

Mit szolgálunk fel egy üzleti kávézóban?

 

Olyan fogásokat, melyek, reméljük, vérré válnak egy vállalkozás szervezetében. Egy ideje úgy érezzük, nem elegendő „csupán” technikai platformot biztosítani kis- és középvállalkozások számára, ahol új kapcsolatokat építhetnek. Aki szívesen fogadja, kicsit támogatni szeretnénk abban, hogy:

  • portálunkat maximális eredménnyel használja. Lehet, tudunk olyan tippeket adni, melyekkel vállalkozása könnyebben észrevehető lesz, ajánlataira többen lesznek kíváncsiak, pozitívabb képet alkotnak cégéről (és egyáltalán nem biztos, hogy egy plusz forintjába is kerül).
  • Biztonságosabban kereskedhessen. Néhány alapszabályt mindenképpen be kell tartanunk, különösen első üzleti kapcsolat során, hogy ne kerüljünk szélhámos csapdájába – ezek a lépések nyilvánvalónak tűnhetnek, mégis szeretnénk újra és újra felhívni a figyelmet rájuk. Bármennyire is igyekszünk szűrni a közönséget, a legkifinomultabb biztonsági rendszer is kijátszható.
  • Portálunkon kívül is szélesebb körben használják az internet adta népszerűsítési lehetőségeket és marketingeszközöket, legyen az saját weboldal, hirdetés vagy közösségi média.
  • Az interneten kívül is eredményesebben működtessék vállalkozásaikat. Tájékozódjanak a vállalkozásokat érintő trendekről, finanszírozási lehetőségekről, piacszerzési és megtartási módszerekről, hazai és nemzetközi jó gyakorlatról.

 

Szóljon át a másik asztalhoz!

 

Szívesen fogadunk és jelenítünk meg olyan írásokat Önöktől, melyek alapvetően nem reklámcélúak, hanem vállalkozói célcsoport számára hordoznak újszerű, aktuális, fontos információt. Természetesen a szerző (cég) neve a posztban feltüntetésre kerül. Cikk elkészítéséhez itt és itt  talál segítséget.

 

Szintén szívesen fogadjuk véleményüket, hozzászólásaikat a témákhoz. Minden, online irodájába belépett tag kommentelhet. De vigyázat! A pincér csak az emberi hangú, építő jellegű hozzászólásokat hallja meg. Viselkedési kódexünket itt olvashatja.

 

Hasznos és kellemes időtöltést kívánunk!

 

 

Tűzijáték után mi is durrantunk!
Szerző: 
Az Üzleti Ajánlatok.hu-t üzemeltető Konita Szolgáltató Bt. ügyvezetője. A térségfejlesztés, vállalkozásfejlesztés tizenéves béklyójából egyelőre nem sikerült szabadulnom. Ezen motiváció egyik gyümölcse az Üzleti Ajánlatok.hu, melyet szerencsém volt és van kiváló csapatban építeni és működtetni. A fenti feladatok jellemzően nem nyolc órás munkát jelentenek, így néha jól esik egy kis „Business Café”… készítsük, fogyasszuk együtt!
comments powered by Disqus