Íróink számára nyújtott előnyök:

1. Írásai megjelennek az Üzleti Ajánlatok.hu főoldalán (amely egyedi látogatóinak száma szeptember hónapban 96.423) a Business Café Boxban.

2. Hírlevelünkben is, amely a teljes tagságunknak naponta kiküldésre kerül. Ez jelenleg több, mint 15.228 céget/vállalkozást takar (ez napi szinten 10-15 céggel gyarapodik).

3. Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/uzletiajanlatok.hu is megjelenik üzleti magazinunk 10 legújabb bejegyzése, így az Öné is, ha ír nekünk.

4. Természetesen minden cikk végén megjelenítjük nevét, fényképét, és egy, az Ön honlapjára mutató linket (Az Ön által megadott szöveggel)

5. A cikk is tartalmazhat linket az Ön honlapjára. Ezzel nagy esélye van, hogy egy adott kulcsszóra sokkal könnyebben, az első oldalon, megjelenjen a keresőkben. Egyrészt a visszamutató link(ek) révén, másrészt Magazinunk esetében nagy erőfeszítéseket fektetünk a keresőoptimalizálásra, és minden egyes cikket átnézünk, és teszünk azért, hogy minél előkelőbb helyen legyenek a keresőkben.

6. Cikkéhez kiemelt képet készítünk, amely jobban felhívja az olvasók figyelmét (De természetesen az Ön által küldött képet is elfogadjuk, amennyiben annak minősége megfelelő)

7. Lehetőséget biztosítunk, hogy kommunikáljon az olvasóival kommenteken keresztül (amiket persze a spammerek miatt moderálunk).

8. Ezen felül 30 írónkat minden héten el fogjuk látni hasznos, cikkírással kapcsolatos, azonnal gyakorlatba ültethető tippekkel.

Kéréseink, elvárásaink:

1. Egyedi cikk tartalom mely máshol nem jelent meg, és nem is jelenhet, csak a Business Café, mint forrás megjelölésével, vagy a cikk teljes átfogalmazásával!

2. A cikk minimális terjedelme 450 szó!

3. Az egyedi cikk tartalmazhat minimum 60%-ban saját, 40%-ban más forrást!

4. A viselkedési kódexben leírtakat nem sértheti!

5. Helyesírást és az elütéseket minden esetben ellenőrizze a cikk beküldése előtt!

6. Forrás megjelölés kötelező!

7. A cikk tartalmazhat videót, képet, audió üzenetet, de csak akkor, ha azok tartalma nem sérti a viselkedési kódexben leírtakat.

8. A cikkekhez beküldött képek szélessége maximum 667 pixel lehet, formátumuk pedig jpg, gif,vagy png.

9. Nyílt vagy burkolt reklámot a beküldött cikkek nem tartalmazhatnak.

10. MLM témakörben sem PR cikket sem ingyenes írást nem fogadunk el!

11. 1db egyedi cikk beküldése után 2db már máshol megjelent is beküldhető.

12. A Business Café-ban megjelenített cikkek elsősorban értékes, hasznos információkat kell szolgáltassanak az olvasóink számára. Céljuk nem egy-egy termék vagy szolgáltatás hirdetése. A szerzők, a cikkekben bemutatott szakértelmük alapján győzhetik meg a látogatókat szolgáltatásaik, vagy termékeik megvásárlásáról.

Legyen részese írásaival egy új online üzleti
magazinnak, mert a Business Caféban
nem jelen lesz, hanem jelen van az Ön célcsoportja!

Kérjük minimum egy írását, vagy annak elérhetőségét küldje el nekünk!

Figyelem a csillagozott mezők kitöltése kötelező!