Keresés a vásárlók ajánlatai között

Publikálva:    Kategória: ÜA Tippek    Kommentek: 
Üa_tippek_08

Bár a legtöbb vásárló előnyben részesíti a beszállítók ajánlatai közötti keresést, böngészést, egyharmaduk mégis vásárlási célú ajánlatokat ad fel. Beszállítóként a vásárlók által feladott ajánlatok között tud keresni és azonnali ajánlatokat tehet.

 

Keresés

1. Lépjen be a saját irodájába, majd térjen vissza a főoldalra

 

2. Kattintson a “KERESLET” menüre a kereső sáv fölött.

3. Gépelje be a keresett termék nevét a keresés mezőbe. Kattintson a keresés gombra.

 

 

A keresési eredmények kategória alapján történő szűrése is lehetséges. Kattintson egy kategóriára a keresés további szűkítéséhez.

Tehát ha Ön cége cukrot szeretne eladni, akkor a keresőbe a cukor kulcsszót írja be, majd kattintson a keresés gombra! A megjelenő találati listában láthatja, ki szeretne cukrot vásárolni.

 

Böngészés

1. Lépjen be a saját irodájába, majd térjen vissza a főoldalra

2. Kattintson a „KERESLET” menüre

3. Széles körű termékkategóriák között választhat, hogy megtalálja azt amit szeretne.

4. Használja az alkategóriákat, hogy tovább szűkítse találatokat.

 

 

Rendszerünkben minden vásárlói igény fő- és alkategóriákba van rendezve, hogy könnyen és gyorsan megtalálható legyen. A 27 főkategórián belül további alkategóriák találhatók, összesen 670 db.

 

Tehát ha cukrot vásárolna, akkor válassza az Élelmiszeripar főkategóriát, majd azon belül válassza a Cukor alkategóriát.

 

Ne felejtsen el átváltani a “KERESLET” menüre a keresési mező fölött.

 

 

Keresés a vásárlók ajánlatai között
Szerző: 
Az Üzleti Ajánlatok.hu vezető fejlesztője. Én tervezem, menedzselem, kivitelezem, cenzúrázom a lap legfőbb funkcióit, már lassan 7 éve. És ha még nem lenne elég :) akkor közreműködök a portál teljes promóciós és marketingkommunikációs tevékenységében, arculattervezési munkáktól a kommunikációs megoldások kidolgozásáig.
comments powered by Disqus