Termék vagy beszállító keresése

Publikálva:    Kategória: ÜA Tippek    Kommentek: 
Üa_tippek_02-1

Kattintson az Üzleti Ajánlatok.hu főoldalán a KÍNÁL menüpontra. A megfelelő termék vagy beszállító megtalálásához használja a Keresés vagy a Böngészés funkciót.

 

Keresés

  1. Lépjen be a saját irodájába, majd térjen vissza a főoldalra
  2. Gépelje be a keresett termék nevét a keresés mezőbe. Kattintson a keresés gombra.
  3. A keresési eredmények kategória alapján történő szűrése is lehetséges. Kattintson egy kategóriára a keresés további szűkítéséhez.

 

Tehát ha cukrot szeretne vásárolni, akkor a keresőbe a cukor kulcsszót írja be, majd kattintson a keresés gombra! A megjelenő találati listában láthatja, ki szeretne cukrot eladni.

 

Böngészés

  1. Lépjen be a saját irodájába, majd térjen vissza a főoldalra
  2. Kattintson a KÍNÁL menüpontra a keresés mező fölött bármelyik oldalon.
  3. Széles körű termékkategóriák között választhat, hogy megtalálja azt amit szeretne.
  4. Használja az alkategóriákat, hogy tovább szűkítse találatokat.

 

Rendszerünkben minden termék fő- és alkategóriákba van rendezve, hogy könnyen és gyorsan megtalálható legyen. A 27 főkategórián belül további alkategóriák találhatók, összesen 670 db.

Tehát ha cukrot vásárolna, akkor válassza az Élelmiszeripar főkategóriát, majd azon belül válassza a Cukor alkategóriát.

 

A termék kategóriák megtekintéséhez kattintson ide.

 

 

Termék vagy beszállító keresése
Szerző: 
Az Üzleti Ajánlatok.hu vezető fejlesztője. Én tervezem, menedzselem, kivitelezem, cenzúrázom a lap legfőbb funkcióit, már lassan 7 éve. És ha még nem lenne elég :) akkor közreműködök a portál teljes promóciós és marketingkommunikációs tevékenységében, arculattervezési munkáktól a kommunikációs megoldások kidolgozásáig.
comments powered by Disqus